ToneExcel dikuasakan oleh TuneTalk- Halaman utama TuneTalk - ToneExcel Wow Referral Program - Home

  Home     Pesanan SIM Kad     Aktifkan SIM Kad     Daftar Web Promosi     Testimoni     Soal/Jawab     Video     Hubungi Kami     Berita     Artikel     Admin  
  Email : zamm_75@yahoo.com
Penaja anda : Zamri Tom (admin)
Telefon : 0105262788   
Tone Excel dikuasakan oleh TuneTalk

Program Rujukan Tone Excel Wow mampu mengatasi masalah kewangan anda. Pendapatan pasif terbaik di dunia hanya di ToneExcel yang dikuasakan oleh TuneTalk

Harga rumah melambung naik. Buat persediaan segera dengan menyertai program Rujukan Terbaik iaitu Tone Excel Wow

Cara menghadapi kenaikan kos hidup ialah dengan cara menjadi pengguna bijak di dalam Program Tone Excel WoW yang dikendalikan oleh Tone Excel dan dikuasakan oleh Tune Talk

Jangan biarkan keadaan menentukan nasib anda tapi biarlah Toneexcel membantu anda keluar dari masalah ini

Kekalkan Nombor Lama Anda dan bertukarlah kepada SIM Tone Excel yang dikuasakan oleh TuneTalk kerana ia dapat menyelesaikan masalah anda jika diusahakan bersungguh-sungguh

Kekalkan nombor telefon sedia ada dan beralihlah kepada SIM Toneexcel yang dikuasakan oleh Tunetalk kerana ia mampu menyelsaikan masalah anda jika disuahakan dengan bersunggu-sungguh

Guna SIM ToneExcel dapat duit dan pendapatan pasif seumur hidup .  Tone Excel yang dikuasakan oleh Tune Talk memang tiada yang lain seumpamanya.

Lihat Kisah Kejayaan Tone Excel di Buletin Utama TV3 pada 23 ogos 2015

Lihat kisah kejayaan Toneexcel di Buletin Utama TV3

Klik Video Penerangan Ringkas di Bawah

Apakah kelebihan dan Faedah Guna SIM Tone excel?

Mengapa Anda Perlu bertukar ke SIM Tune Talk Tone Excel
Boleh kekalkan nombor telefon sedia ada samada prepaid atau postpaid
Mengapa Anda Perlu bertukar ke SIM Tune Talk Tone Excel
Tiada had masa. Boleh buat cepat atau perlahan
Mengapa Anda Perlu bertukar ke SIM Tune Talk Tone Excel
Anda boleh merujuk tanpa had
Mengapa Anda Perlu bertukar ke SIM Tune Talk Tone Excel
Komisyen dibayar 3 kali sebulan (11hb, 21hb dan 31hb) - dimasukkan terus ke akaun bank anda
Mengapa Anda Perlu bertukar ke SIM Tune Talk Tone Excel
Ada bonus tahunan
Mengapa Anda Perlu bertukar ke SIM Tune Talk Tone Excel
Tak perlu jual produk untuk Pendapatan Berulang
Mengapa Anda Perlu bertukar ke SIM Tune Talk Tone Excel
Tak perlu ingatkan rakan dalam network untuk topup sebab memangpun mereka selalu topup
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Tak perlu beli stok simkad yang banyak sebab boleh buat dropship dengan kami
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Kos memulakan perniagaan sangat rendah iaitu kurang dari RM100
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Pengenggaraan rendah iaitu RM20 sebulan sahaja
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Insuran Kemalangan Peribadi (PA) PERCUMA bernilai RM50,000 oleh Etiqa Takaful
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Boleh mendapat pakej umrah PERCUMA
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Boleh mendapat pakej melancong PERCUMA
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Diskaun Tune Hotel sehingga 30%
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Topup bulanan RM30 atau lebih akan diberi rebet tunai 3% dan dibayar ke akaun bank anda.
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Syarikat kukuh di bawah kumpulan Syarikat Penerbangan Tambang Murah Terbaik Dunia - Air Asia
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Syarikat Telekomunikasi Pertama di Malaysia yang memberikan Points atas jumlah topup anda
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Points atau mata ganjaran boleh ditukar kepada Tiket Penerbangan PERCUMA Air Asia
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Points boleh ditukar kepada telefon bimbit atau tablet berjenama
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Points boleh ditebus untuk ditukarkan kepada kredit topup
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Secara automatik layak menyertai Peraduan anjuran Tone Excel yang menawarkan hadiah lumayan
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Pasaran sangat luas - Lebih 30 Juta Pengguna Telfon bimbit di Malaysia *
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Produk yang diperlukan hampir semua orang dan persaingan yang sangat sedikit
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Umur 12 tahun pun boleh menyertainya
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Terbuka juga kepada warganegara asing yang memiliki Passport
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Salah satu cara untuk memperolehi Pendapatan Pasif seumur hidup
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Pendapatan boleh diwariskan
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Ianya Program Rujukan dan bukannya MLM
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Samada kita nak buat sebagai perniagaan atau hanya sebagai pengguna, tiada siapa yang rugi
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Program guna sambil menderma kerana sebahagian daripada keuntungan syarikat akan digunakan bagi menjayakan Program-program kebajikan komuniti bagi mereka yang memerlukan.
Soalan yang perlu dijawab oleh pengguna telefon bimbit sebelum menolah untuk guna SIM Tone Excel
Sehingga Jun 2016, lebih 1,200,000 (1.2 Juta) rakyat Malaysia telah menyertai dan mendapat manfaatnya
 

* Sumber : Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) - Industry Performance Report 2008

 
Betulkah noraniza idris join TuneTalk-Toneexcel .  Tone Excel yang dikuasakan oleh Tune Talk memang tiada yang lain seumpamanya.
Zamri Tom TuneTalk ToneExcel Sumber Pendapatan Pasif terbaik di Malaysia hanya menerusi Program Rujukan Komuniti ToneExcel Wow yang dijalankan oleh Tone Excel dan dikuasakan oleh TunetalkZamri Tom TuneTalk ToneExcel
Video Pengenalan Program Toneexcel wow

KLIK VIDEO DI BAWAH UNTUK BUAT ANGGARAN PENDAPATAN ANDA SENDIRI

(untuk paparan yang lebih jelas, klik "settings" di bawah video dan tukar kepada 480p)

(untuk paparan yang lebih jelas, klik "settings" di bawah video dan tukar kepada 480p)

 


Pendapatan pasif dan berterusan secara mudah dengan TuneTalk ToneExcel .  Tone Excel yang dikuasakan oleh Tune Talk memang tiada yang lain seumpamanya

Dapatkan Kad SIM ToneExcel segera
untuk anda memulakan langkah pertama dalam program ini.
Klik di PESANAN SIMKAD atau langkah 1 di bawah!!

Jangan tunggu sampai esok untuk daftar TuneTalk-Toneexcel .  Tone Excel yang dikuasakan oleh Tune Talk memang tiada yang lain seumpamanya.

langkah mudah untuk sertai TuneTalk-ToneExcel3 langkah mudah untuk sertai Program ini:

Langkah 1: Beli Kad SIM ToneExcel yang dikuasakan oleh TuneTalk
Saya cadangkan anda dapatkan lebih dari sekeping bagi tujuan mendaftarkan ahli keluarga dan rakan-rakan secara terus. 5 keping adalah jumlah yang saya syorkan. Jika nak beli kurang daripada 5 keping pun boleh, namun jika nak beli lebih, itu adalah lebih baik. Untuk mendapatkan simkad tersebut sila KLIK SINI kerana ianya tidak dijual di kedai handphone atau simkad biasa.

Cara nak beli buku panduan. KLIK SINI

 

Langkah 2: Cara SMS untuk Aktifkan SIMKAD dan PENDAFTARAN di ToneExcel.
Setelah anda mendapat beberapa keping SIM ini, daftarkan diri anda terlebih dahulu. Setelah anda memperolehi Member ID, seterusnya daftarkan ahli keluarga terdekat seperti suami/isteri, anak-anak, ibu-bapa serta rakan terdekat terlebih dahulu. Anda boleh buat port in (kekalkan nombor lama) dan daftar dalam program ini dengan KLIK DISINI.



Langkah 3: Subscribe untuk mendapat perkembangan terkini.
Bahagian yang paling penting: Untuk sentiasa mendapat perkembangan terkini mengenai ToneExcel, pastikan anda berikan nama dan email di borang di bawah ini untuk admin sentiasa dapat memberikan maklumat tersebut terus ke dalam email anda. Ramai yang tertinggal di dalam perniagaan ToneExcel ini kerana terlupa untuk mengisikan nama dan email di dalam borang di bawah ini. Dengan mengisi borang di bawah ini juga boleh menyebabkan rakan-rakan anda mampu bergerak sendiri dan mampu berdikari, tanpa perlu bantuan anda menjaga mereka. Jadi, galakkan juga downline anda untuk mendaftar nama dan email mereka di sini untuk mendapat info terkini daripada admin web

Beli SIM Tone Excel sekarang untuk mulakan langkah ke arah pendapatan pasif berterusan Dapatkan Info mengenai Tunetalk Toneexcel sekarang juga
Nama
E-mel
 

 

Soal jawab mengenai Program Tunetalk Toneexcel
Testimoni pendapatan pengguna Tunetalk Toneexcel .  Tone Excel yang dikuasakan oleh Tune Talk memang tiada yang lain seumpamanya


pendapatan lumayan melalui program rujukan hebat tunetalk-toneexcel . ToneExcel yang dikuasakan oleh TuneTalk memang tiada yang lain seumpamanya

Mulakan langkah ke arah pendapatan pasif melalui ToneExcel yang dikuasakan oleh Tunetalk

Tone Excel prepaid No.1 memberikan pulangan berganda atas wang yang anda belanjakan. ToneExcel yang dikuasakan oleh TuneTalk memang tiada yang lain seumpamanya

TUNGGU DULU !!...Baca maklumat di bawah sebelum anda bercadang meninggalkan halaman ini

1) Adakah anda pengguna telefon bimbit?
Mungkin anda jawab YA.

2) Apakah line yang anda gunakan?
Mungkin anda menjawab Jenama x, salah satu daripada mana-mana syarikat telekomunikasi di negara kita.

3) Apakah yang anda perolehi dengan menggunakan simkad Jenama X tersebut?
Mungkin anda menjawab, seperti biasa, saya boleh call in, call out, buat sms, suft internet, boleh whatsapp,viber dan macam2 lagi lah.

4) Berapa anggaran kos yang anda bayar setiap bulan untuk menggunakan handphone tersebut?
Mungkin anda jawab, lebih kurang RM50-RM150 setiap bulan.
Mungkin juga anda jawab lebih kurang RM100-RM300 setiap bulan.

5) Berapa lama anda sudah menggunakan handphone ini?
Mungkin anda jawab 5 tahun, 10 tahun, mungkin 15 tahun.

6) Berapakah cas panggilan seminit dengan line Jenama X ini?
Mungkin anda jawab, kadang2 15 sen, kadang2 20 sen. Kalau kepada 10 kenalan rapat dalam 12 sen kut.

7) Berapakah purata cas semininit bagi penggunaan telefon anda dalam sebulan?
Mungkin anda jawab, tak berapa pasti.

8) Percayakah anda jika saya katakan purata cas seminit telefon anda adalah 36 sen seminit?
Mungkin anda jawab, Iya ke, tak pasti pula.

Disini saya kongsikan sebahagian daripada pemerhatian saya sebagai pengguna telefon bimbit, saya usahakan mengumpul sedikit data, jadi,  ia adalah pendapat peribadi dan ianya mungkin tepat dan mungkin tidak tepat.

* TAHUKAH ANDA?
Tahukah anda, jika anda bersembang dengan rakan2 selama 31 saat, dan tiba2 line anda terputus, anda akan di cas penuh, mungkin sebanyak 36 sen.

* Tahukah anda cas panggilan diwaktu puncak (8pagi-2pagi) jauh lebih mahal dari waktu tidak puncak (2pagi-8pagi)?

* Tahukah anda cas setiap minit jika anda topup RM10 jauh lebih mahal berbanding jika anda topup RM50?

* Tahukah anda panggilan kepada talian yang berlainan jauh lebih mahal berbanding panggilan ke talian yang sama?

* Tahukah anda jika anda topup RM10, biasanya dapat masa tamat tempoh dalam lingkungan 7 hari, katalah anda hanya menggunakan kredit sebanyak RM6, maka baki RM4 tidak boleh digunakan pada hari ke lapan, jika nak guna baki tersebut, anda perlu topup lagi, katalah anda topup RM10, maka baki anda adalah RM14, dapat 7 hari lagi. Tahukah anda yang cas panggilan seminit untuk menggunakan baki RM4 tadi adalah lebih 40 sen seminit? 

*  Tahukah anda untuk sesetengah promosi panggilan murah, jika tidak digunakan pada tempoh tertentu, maka kredit tersebut akan hilang begitu sahaja?

* Tahukah anda cas panggilan untuk minit pertama tidak sama dengan minit ke lima?

* Tahukah anda bahawa terdapat banyak kos tersembunyi didalam cas penggunaan telefon bimbit yang anda gunakan hari ini, itulah telefon bimbit yang ditangan anda itu.

9) Adakah anda sedar, jika kos penggunaan telefon bimbit anda boleh dijimatkan sebanyak RM50 sahaja dalam sebulan, sekiranya anda telah menggunakan telefon selama 15 tahun, maknanya anda telah membazirkan sebanyak RM9,000.00 duit simpanan anda. Jika anda boleh berjimat sehingga RM100, maknanya anda telah membazirkan duit sebanyak RM18,000 duit simpanan anda selama anda menggunakan handphone. Itu adalah duit yang terbazir.

10) Tahukah anda, bahawa di negara kita ini, ada satu simkad yang amat jimat, tiada langsung kos tersembunyi dan amat transparent?
Mungkin anda jawab, ada ke?


Dapatkan segera sim kad TuneTalk ToneExcel untuk menjana pendapatan pasif sekarang juga


Disini saya ingin berkongsi dengan anda satu simkad yg dipanggil Simkad ToneEXcel, yg menggunakan perkhidmatan talian dari TuneTalk / Celcom.

Cas Panggilan seminit adalah 28 sen kesemua rangkaian, tidak akan BERTAMBAH walau apa keadaan sekali pun, cuma ia boleh berkurang sahaja.

Dengan cas 28 sen seminit, ia menjimatkan sehingga 22% kos bulanan telefon bimbit anda berbanding daripada purata 36 sen seminit.

Jika anda topup RM30 (sekaligus) anda akan dapat Internet PERCUMA 1GB (sah untuk tempoh seminggu). Jadi jika setiap minggu anda topup RM30, maka anda akan menikmati INTERNET PERCUMA 4GB setiap bulan tanpa mengganggu kredit anda yang berjumlah RM120 tersebut.

Internet PERCUMA dengan SIM Tone Excel

 


Jika anda topup RM50 anda akan dapat extra RM20, menjadi RM70
maknanya anda telah jimat 8 sen, kerana cas panggilan anda adalah 20 sen seminit. Jimat 44%

Tahukah anda, bahawa setiap kali anda tambah kredit/ topup. Setiap kali anda topup telefon bimbit anda, 7% akan dipulangkan semula kepada anda dalam bentuk cash. Ia dipanggil CashBack.
Termaktub dalam sejarah, ToneExcel satu-satunya syarikat di dunia yang memulangkan semula dalam bentuk cash ke dalam akaun bank anda.

Apa reaksi anda setakat ini?
Jika ada dalam hati anda berkata-kata " Adus, kenapa aku tak perasan benda ni, kenapa aku nak bazirkan duit yang memang payah nak dapat, untuk dua perkhidmatan yang sama, satu mahal dan satu lagi murah"
Maknanya penerangan saya ini membawa manfaat untuk anda.

Jika sehingga ini pun ada tidak rasa apa-apa,
Maknanya anda memang banyak duit, anda tidak perlu berjimat lagi.

10) Memang jimat rupanya ToneExcel ini, sebelum saya jadi pengguna ToneExcel, ada lagi ke kelebihan sebagai pengguna ToneExcel ini yang masih belum saya ketahui?
Ada tuan, di antaranya:
a. Jika kita topup minima RM50 setiap bulan, kita akan mendapat perlindungan insuran kemalangan sebanyak RM100,000.00

Salah satu kelebihan menggunakan simkad Toneexcel yang dikuasakan Tunetalk ini ialah kita layak memperolehi perlindungan Insuran Kemalangan Peribadi (PA) bernilai RM100,000 tertakluk kepada terma dan syarat

b. Setiap kali kita topup, kita akan diberikan point (bergantung kepada nilai topup tersebut) dan point2 tersebut boleh dikumpulkan dan ditukar dengan tiket kapal terbang Air Asia dan juga boleh ditukarkan dengan handphone.

c. Jika anda mempromosikan dan mendapatkan orang lain seperti ahli keluarga sendiri atau rakan2 menjadi pengguna ToneExcel ini, anda akan diberi komisyen dalam bentuk duit/cash, setiap kali mereka topup atau menambahkan kredit.

11) Ada ke orang yg dah benar2 dapat duit bila mereka promote kpd ahli keluarga dan rakan2?
Jawapannya ada. Anda boleh klik disini.
atau anda boleh klik di menu "Testimonial" diatas.

Bukan sahaja pendapatan seribu dua, malahan sudah ada ahli yang memperolehi puluhan ribu dan ratusan ribu ringgit. Saya berikan contoh pendapatan salah seorang ahli Toneexcel yang dimasukkan ke akaun Maybank beliau

Sumber : Mazelan Abas @ toneexcel.biz



"Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba....... datang tidak menentu masa...... datang disaat kita kesempitan atau kesusahan. Nilailah peluang itu secara bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan Seribu Alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu!”

Prof. Dr. Hamka

Jangan tunggu sampai esok untuk mendaftar TuneTalk-Toneexcel

 

Hubungi sekarang kerana panggilan ini mungkin akan mengubah angka pendapatan anda dan besar kemungkinan akan mengubah kehidupan anda sekeluarga!

Zamri Tom (0105262788)

ATAU

KLIK DI SINI UNTUK DAFTAR

atau

Beli SIM Tone Excel sekarang untuk mulakan langkah ke arah pendapatan pasif berterusan

 

 

 

 

 

pakar internet yang telah membongkar rahsia sebenar pemasaran internet

Semak status pendaftaran SIM TuneTalk ToneExcel

Data Entry Center (DEC) 011-15081515 / 011-15091515 / 011-15121515 / 011-15131515 / 011-15141515 (9 pagi - 11 malam)


Semak status pendaftaran SIM TuneTalk ToneExcel

Hubungi Tune Talk Customer Care melalui butang LIVE CHAT di bawah

Hubungi Talian Khidmat Pelanggan TuneTalk


KLIK LOGO di bawah untuk lihat maklumat komisyen, rakan niaga serta edit akaun bank

Cara untuk Login ke Laman Ahli Tone Excel. SIM Tone Excel yang dikuasakan oleh TuneTalk alat menjana Pendapatan Pasif Berterusan Anda.

(Masukkan Username : IC, password asal : 1234)


Semak status pendaftaran SIM TuneTalk ToneExcel

Tone Excel : 010-5000969 or 010-5333969 (9am-6pm, Isnin - Jumaat ).
Email add :hq.care@tonegroup.net


Bantuan Online TuneTalk ToneExcel

Bantuan Online ToneExcel WOW


AGEN PENJUAL SIMKAD

SELANGOR

Shariff Nasir (Kuala Langat) Hp: 0105351549 / 01115405328

Hassan Soyut (Banting) Hp: 0132536633 / 01116243888

 

KUALA LUMPUR

Azhar Ashari Hp : 0125463310

Amirul Filus Hp: 0105050691 / 01118574672

 

SARAWAK

Zamri Tom (Kuching) Hp : 010-5262788

Melia Bt Mus (Kuching) Hp : 0168780528

Januarius (Kuching) Hp: 010-7979136

Nurhani (Kuching) Hp: 0105336878

Arbi Tom (Sibu) Hp : 0128722819 / 0105027091

 

SABAH

Maradin Kapong (Pitas) Hp : 0148616985

James Ait (Telupid) Hp : 01118536017

Instagram
 
maklumat penting dari admin ToneExcel WOW


 
affiliate_link
 
 


Maklumat penghantaran SIM TuneTalk ToneExcel

15/7/16

Suriati Mamat (Klang, Selangor) qty=2 / LE171937606MY

13/7/16

Norhisyam Sharie (Kabong, Sarawak) qty=2 banner + 10 buku / EP236743306MY

28/6/16

Nik Kharul Halmi (Kota Bharu, Kelantan) qty=1 / LE171937623MY

9/6/16

Muhammad Helmi (Muar, Johor) qty=1 /LE1719376210MY

9/6/16

Muhammad Hariz Mohd Afifi (Ipoh, Perak) qty=3 / LE171937597MY

11/5/16

Hamidi Mohamed Ali (Ipoh, Perak) qty=1 / LE171937645MY

4/5/16

Mahussin Dollah (Jerteh, Terengganu) qty=5 /

3/5/16

Muhammad Hariz Mohd Afifi (Ipoh, Perak) qty=3 / LE161238065MY

18/4/16

Nor Saidin Jaafar (Klang, Selangor) qty=2 / LE172266513MY

25/3/16

Azmel Abdul Malek (Ampang, Selangor) qty=10 / EP156403666MY

Hassan Hakimi (Bayan Lepas, Pulau Pinang) 1 REPL CARD / LE171999000MY

15/3/16

Norhisyam Sharie (Kabong, Sarawak) 1 REPL CARD / LE171997794MY

11/3/16

Mahussin Dollah (Jerteh, Terengganu) qty=4 / EP048724025MY

10/3/16

Siti Khairunnisa Zulbaharen (Ampang, Selangor) qty=3 / EP156474631MY

Norhayati Shaimi (Ipoh, Perak) 1 REPL CARD / LE152282018MY

Siti Fatimah Amirah Shah Alam, Selangor) 1 REPL CARD / LE161238074MY

29/2/16

Liyana Sulaiman (Shah Alam, Selangor) 1 REPL CARD / LE173785917MY

17/2/16

James Ait (Telupid, Sabah) 1 REPL CARD / LE161238057MY

10/2/16

Mohamad Hisham Abd Razak (Shah Alam, Selangor) qty=3 /

5/2/16

Datu Shaban Datu Ali (Cheras, Selangor) 1 REPL CARD / LE173785925MY

29/1/16

Mariati Andi Siri (Sitiawan, Perak) qty=1 / EP049954025MY

22/1/16

Reinna Bt Ramli (Kota Bharu, Kelantan) qty=1 / LE161238763MY

18/1/16

Mohamad Hisham Abd Razak (Shah Alam, Selangor) qty=3 / EP048879265MY

Parameswary a/p Boomie (Klang Lama, KL) 1 REPL CARD / LG194993773MY

14/1/16

Zubir Zakaria (Tanjong Malim, Perak, ) 1 REPL CARD / LG194993787MY

13/1/16

Mahussin Dollah (Jerteh, Terengganu) qty=3 / LE161416923MY

Mohd Hasri (Johor Bahru, Johor) qty=1 / LE161416910MY

11/1/16

Siti Izzati Akhiruddin (Cheras, Selangor) 1 REPL CARD/ LE152281998MY

17/12/15

Daniel Bong (Kuala Lumpur) 1 REPL CARD/ LG193345653MY

16/12/15

Aziah Akimin (Keningau, Sabah) qty=1 / LE152282004MY

8/12/15

Mohd Azlan Ibrahim (Alor Gajah, Melaka) 1 REPL CARD/ LE161272606MY

4/12/15

Abdul Rasul (Pasir Mas) qty=10 / EP048842243MY

25/11/15

Faujiah Bahrum (Sri Aman, Sarawak) qty=6 / EP156403710MY

Mahussin Dollah (Jerteh, Terengganu) qty=1 Buku/ LE161272610MY

24/11/15

Mahrif Gani (Miri, Sarawak) qty=1 / EP048842212MY

23/11/15

Mahussin Dollah (Jerteh, Terengganu) qty=3 / EP031453902MY

13/11/15

Nur Afzan (Skudai, Johor) qty=3 / EP050147281MY

10/11/15

Nancy Bong (Masai, Johor) 1 REPL CARD/ LE170423233MY

Mohd Noor b Ramli (Taiping, Perak) qty=1 Buku/ LE170422887MY

9/11/15

Reymark Khaw Chon Siang (Kota Kinabalu, Sabah) 1 REPL CARD/ LE170423216MY

Mohamad Nor Azman (Serian, Sarawak) qty=1 Buku/ LE170423220MY

6/11/15

Mohd Noor b Ramli (Taiping, Perak) qty=1/

2/11/15

Mohamad Nor Azman (Serian, Sarawak) qty=1 / LE170422895MY

26/10/15

Lim Cheek Hoong (Triang, Pahang) 1 REPL CARD/ LG160936114MY

Mohamad Asyraf Za'far (Banting, Selangor) 1 REPL CARD/ LG138436305MY

Mohd Ridhuan Abdullah (Labu, N.Sembilan) 1 REPL CARD/ LE161416937MY

12/10/15

Azhar Dagang (Dungun, Terengganu) 1 Buku/ LE174389909MY

Muhamad Khairol Anuar (Paya Dalam, Melaka) 1 Buku/ LE169365326MY

6/10/15

Dayana Syuhana Sejeli (Johor bahru, Johor) qty=5 / LD208486748MY

2/10/15

Muhamad Khairol Anuar (Paya Dalam, Melaka) qty=1 / LE169365330MY

7/9/15

Sukran Ahmad (Shah Alam, Selangor) qty=2 / EP048750860MY

4/9/15

Mohd Khairi Salam (Rawang, Selangor) qty=1 / LE169365309MY

Dayana Syuhana Sejeli (Johor bahru, Johor) qty=1 / LE169365312MY

3/9/15

Dayana Syuhana Sejeli (Johor bahru, Johor) qty=2 / LD170406765MY

Sazillah Bt Awang (Port Dickson, N. Sembilan) 1 REPL CARD/ LG160936105MY

7/8/15

Widdy Ak Setog (Subang Jaya, Selangor) 1 REPL CARD/ LG169106746MY

5/8/15

Fuad Ahmad Naravi (Rawang, Selangor) qty=2 / LE168979141MY

Rosnaini Alizar (Kuala Lumpur) 1 REPL CARD/ LG160936091MY

Abdul Hamit Asir (Kudat, Sabah) qty=1 / EP048750895MY

31/7/15

Husnah Mokhtar (Kuala Kurau, Perak) 1 REPL CARD/ LG160936128MY

30/7/15

Rafidah Yunus (Kota Bharu, Kelantan) 1 REPL CARD/ LG178800806MY

10/7/15

Mohd Asyraaf Hanif 1 REPL CARD/ (Sg. Buloh, Selangor) LE168979124MY

8/7/15

Christina Joseph (Melaka) qty=1 / LE140933621MY

2/7/15

Abdul Hamit Asir (Kudat, Sabah) qty=1 / EP048750895MY

Julius anak Johani (Johor Bahru, Johor) qty=1 Buku/ LD170406782MY

29/6/15

Khairil Anuar (Pontian, Johor) qty=1 / EP049329622MY

24/6/15

Nurul Ikhwa Yahya (Muar, Johor) 1 Buku/ LE139986278MY

19/6/15

Nurul Ikhwa Yahya (Muar, Johor) qty=1 / LE140934595MY

Mohd Syukri Hafizi (Cheras, Selangor) 1 REPL CARD/ EP088391034MY

18/6/15

Hanisah Nadhirah bt Mohd Nasir (Kajang, Selangor) 1 REPL CARD/ EP088391140MY

16/6/15

Yuslina Binti Mad Yusop (Shah Alam, Selangor) 1 REPL CARD/ LE168979481MY

5/6/15

Ivan Lim Chin Sun (Telupid, Sabah) 1 REPL CARD/ LE168979495MY

Norafidah Zainal (Kota Kinabalu, Sabah) qty=1 Buku / LE140933635MY

31/5/15

Muhammad Afiq Bin Kamarudeen(Bangi, Selangor) 1 REPL CARD/ EP060911171MY

Marni Manang (Bintulu, Sarawak) 1 REPL CARD/ EP060911185MY

28/5/15

Shahrol Azizi Zaidi (Asajaya, Samarahan) qty=1 / LE168979155MY

Norafidah Zainal (Kota Kinabalu, Sabah) qty=1 / LE168979138MY

18/5/15

Azhar Ashari (Purajaya) qty=120 / EF410169007MY

7/5/15

Fauziah Rina Verador (Sandakan, Sabah) qty=2 + Buku 2 + cd / EP049326192MY

6/5/15

Daniel Bong (Kuala Lumpur) 1 REPL CARD/ EP080056669MY

20/4/15

Joufik Gambidang (Puchong, Selangor) Buku 2/ EP049329596MY

Maskinah Suaidi (Mukah, Sarawak) Buku 2 + 1 CD/ EP049329653MY

16/4/15

Norhisyam Sharie (kabong, Sarawak) 1 REPL CARD/ LG140933618MY

13/4/15

Anuar Azman (Kuala Lumpur) 2 cd + Buku 2/ EP020498899MY

Siti fatehah (Ipoh, Perak) 1 REPL CARD/ LG192068446MY

Wan Siti Aminah (Subang Jaya) 1 REPL CARD/ LG192068450MY

7/4/15

Muhd Maliki (Setiu, Terengganu) qty=2 + Buku 2/ EP049574588MY

6/4/15

Shah Hazidi (Kulim, Kedah) qty=4 / LE140933520MY

Mohd Idham Ibrahim  (Kota Tinggi, Johor) 1 REPL CARD/ EP048591267MY

1/4/15

Norfirdaus Nordin (Kajang, Selangor) Buku qty=2 / EP049574557MY

31/3/15

Norfirdaus Nordin (Kajang, Selangor) qty=1 / LE140934247MY

19/3/15

Mohamad Khairi (Sg. Buloh, Selangor) 1 REPL CARD/ EP055116618MY

13/3/15

Muhamad Aizat (Pontian, Johor) qty=2/ LE140934220MY

Mohd Faizal nazaludin(Johor Bahru) qty=1/ LE140934233MY

Mohamad Burhan (Batu Pahat, Johor) Biz Tool qty=1/ EP020499421MY

27/2/15

Christina Joseph (Melaka) qty=2/ EP020435077MY

24/2/15

Murray Anak Emam (Penang) 1 REPL CARD/ EP054960346MY

22/2/15

Kamrulzaman Bujang (Kuching, Sarawak) 1 REPL CARD/ LG171447103MY

19/2/15

Ong Lay Bee (Ipoh, Perak) 1 REPL CARD/ EP054960377MY

18/2/15

Zakaria Ahmad (Muar, Johor) Buku qty=2/ EP020499364MY

16/2/15

Syarief Azman (Ulu Kinta, Perak) qty=1 / LE140934587MY

Zakaria Ahmad (Muar, Johor) qty=1 / LE140934216MY

11/2/15

Mohd Haziq Damak (Kota Samarahan, Sarawak) 1 REPL CARD/ EP054960156MY

10/2/15

Maradin kapong (Pitas, Sabah) Buku 20/ EP037101740MY

5/2/15

Masri Mohd Ali (Klang, Selangor) qty=1 / LE151809700MY

Muhammad Akmal Md Islan(Kuala Selangor) 1 REPL CARD/ EP047922461MY

2/2/15

Lizawati Ak. Sandai (Kapit, Sarawak) qty=1 / LE140934573MY

23/1/15

Bakhari Osman (Taiping, Perak) qty=1 / LE147768252MY

20/1/15

Abdul Rizal Jokariah (J. Bahru, Johor) qty=1 REPL CARD / EP015164805MY

15/1/15

Mohd Ridhuan (Labu, N.Sembilan) qty=2 / LE147768337MY

14/1/15

Maradin kapong (Pitas, Sabah) qty=20/ EP020436801MY

12/1/15

Ishak Hashim (Bukit Mertajam, P.Pinang) Biz Tools/ EP020452591MY

Abdul Hadi Alwui (Seri Kembangan, Selangor) Biz Tools/ EP020452628MY

Mohamad Rafsanjani (Ipoh, Perak) Biz Tools/ EP020452680MY

Mohd Hasri A. Hamid (J.B, Johor) Biz Tools/ EP020459626MY

James Ait (Telupid, Sabah) Biz Tools/ EP005676756MY

Siti Norlela (Ipoh, Perak) Biz Tools/ EP020452659MY

Norehan Badari (Kuala Lumpur) Biz Tools/ EP020452716MY

6/1/15

Mohamad Shamsol (Linggi, N.Sembilan) qty=2 / LE140934437MY

Maradin kapong (Pitas, Sabah) Biz Tools/ EP005676742MY

5/1/15

Noraini Bohri (Miri, Sarawak) Biz Tools/ EP005676739MY

2/1/15

Noraini Bohari (Miri, Sarawak) qty=1 / LE140934410MY

26/12/14

Mohd Nur Hishamuddin (K.Lumpur) qty=5 / LE140934560MY

Norhisyam Sharie (Kabong, Sarawak) qty=5 / LE140934556MY

23/12/14

Mohd Hafizam (Batu Gajah, Perak) qty=1 / LE140934445MY

Norhafizah Mohamed Ali (Kulaijaya, Johor) Biz Tools / EF545144003MY

22/12/14

Mohd Anuar bin Yeop (Ipoh, Perak) qty=1 REPL CARD / LG188825436MY

18/12/14

Zulkhibri Baharin (Taiping, Perak) qty=2 / EF545881516MY

Normala Ramli (Jengka, Pahang) qty=1 / LE151809090MY

17/12/14

Norhafizah Mohamed Ali (Kulaijaya, Johor) qty=2 / LE151809038MY

8/12/14

Shariff Nasir (Kuala Langat, Selangor) qty=20 / EF595139363MY

Abu Hanifah (Melaka) qty=2 / LE147808455MY

Norsuhada Jamaludin (Kuantan, Pahang) qty=1 /

Anisah Malik (Alor Gajah, Melaka) qty=1 / LE140933153MY

Siti Nur Atiqah (Temerloh, Pahang) qty=1 / LE140934423MY

6/12/14

Siti Norhalina (Bangi, Selangor) qty=1 REPL CARD / EF482163410MY

5/12/14

Adila Samad (Sepang, Selangor) qty=1 / LE140934193MY

Julia Pailan (Muar, Johor) Biz Tools/ LE140932935MY

Fuad Ahmad Naravi (Seri kmbgn, Selangor) Biz Tools/ LE140932949MY

Majdi Mahat (KK, Sabah) Biz Tools/ LE140934255MY

4/12/14

Muhammad Farid Ariffin (Linggi, N.9) qty=7 / EP005676760MY

Norhaziana Ahmad Basri (Melaka) Biz Tools/ LE147808416MY

Khaidzir Mohd Noh (Seri kmbgn, Selangor) Biz Tools/ LE147808402MY

Julia Pailan (Muar, Johor) Biz Tools/ LE140932935MY

2/12/14

Shariff Nasir (Kuala Langat, Selangor) qty=7 / EP005676725MY

27/11/14

Norhaziana Ahmad Basri (Melaka) qty=1 / LE151809041MY

26/11/14

Mohd Fauzi Mohd Sabri (Bdr Sri Sendayan, N.Sembilan) qty=1 REPL CARD / EF482163556MY

25/11/14

Md Salim Md Hanapiah (Putrajaya) qty=1 / LE151809055MY

21/11/14

Tajudin Sahanan (J.Bahru, Johor) qty=3 / LE151809024MY

20/11/14

Shariff Nasir (Kuala Langat, Selangor) qty=10 / ED206740337MY

19/11/14

Mohd Ridhuan (Labu, N.Sembilan) qty=5 / LE151809109MY

Mohd Nur Hishamuddin (K.Lumpur) qty=3 / EF348336130MY

17/11/14

Nur Syaidatul Husna (Shah Alam, Selangor) qty=1 REPL CARD / EF482163732MY

14/11/14

Shariff nasir (Kuala Langat, Selangor) qty=5 / EF348336205MY

Mastura Senik (Kuantan, Pahang) qty=1 REPL CARD / EF482163763MY

12/11/14

Husni Mohd Johar (Tawau, Sabah) qty=3 / LE151809069MY

Mohd Ridhuan (Labu, N.Sembilan) qty=2 / LE151809072MY

Rosli Md Yusof (Sentul, K.Lumpur) Biz Tools/ LE151808284MY

11/11/14

Adnianzari (Nibong Tebal, Penang) qty=1 / LE145073425MY

Mohd Nazri Md Isa (Bandar Baharu, Kedah) qty=1 /LE151829465MY

Adila Samad (Sepang, Selangor) qty=1 / LE147808288MY

Tajudin Sahanan (Johor Bahru, Johor) Biz Tools/ LE145073439MY

Mohd faizal Nazaludin (Larkin, Johor) Biz Tools/ ED206740297MY

Ermi Shuzila (S.Alam, Selangor) Biz Tools/ ED206740345MY

Ahmad Shafarie Azmi (Petaling Jaya, Selangor) Biz Tools/ EF545362581MY

Husni Mohd Johar (Tawau, Sabah) Biz Tools/ EF348248687MY

6/11/14

Fariza (Miri, Sarawak) qty=2 / LE145074244MY

5/11/14

Husni Mohd Johar (Tawau, Sabah) qty=3 / EF348248625MY

Nur Shahirah (K.Lumpur) Buku 1/ LE145074235MY

4/11/14

Siti Fatimah (Kepayang, Perak) qty=1 / LE145074213MY

Mohamad Fadzli (bangi, Selangor) qty=1 REPL CARD / EF410167964MY

3/11/14

Mohamad Huzaifah (Jenjarom, Selangor) qty=1 / LE145072623MY

Paijo (Miri, Sarawak) qty=1 / LE145072504MY

31/10/14

Norhaida Misrun (Tjg Karang, Selangor) qty=1 REPL CARD / EF410167757MY

29/10/14

Yussmond (Putrajaya) qty=2 / LE143021014MY

Nur Shahirah (K.Lumpur) qty=1 / ED206740310MY

Mohammad Shariff (Bintulu, Sarawak) qty=1 / LE151827822MY

28/10/14

Shahrizan Majid (Tg.Manis, Sarawak) qty=2 / LE151827840MY

26/10/14

Fariza (Miri, Sarawak) qty=2 / LE151827853MY

24/10/14

Abd Manan (Tawau, Sabah) qty=2 / LE145073408MY

23/10/14

Mohd Fauzi (Genting Highland) qty=1 REPL CARD / EF410167448MY

Mohd Naqiuddin (K.Lumpur) qty=1 REPL CARD / EF410167451MY

22/10/14

Mohamad Afandi (Chemor, Perak) qty=2 / LE147774292MY

21/10/14

Mohd Affifuddin (Sg Siput, Perak) qty=1 / LE147774289MY

18/10/14

Mohd Affifuddin (Sg Siput, Perak) qty=3 / LE145073442MY

17/10/14

Suriani Hadi (Tenom, Sabah) qty=1 REPL CARD / LG182835727MY

15/10/14

Benyamin Matussin (Limbang, Sarawak) qty=1 REPL CARD / LG182835245MY

14/10/14

Abd Manan (Tawau, Sabah) qty=1 + 1 Buku/ EF348336191MY

Halizah Sukor (Jeram, Selangor) qty=2 / LE145073677MY

Nur Hafizah (B.Mertajam, P.Pinang) qty=1 / LE151827819MY

13/10/14

Kamarul Hizwan (Manong, Perak) qty=1 / LE145073685MY

11/10/14

Noraishah (Manong, Perak) qty=1 / EF410166805MY

10/10/14

Darcy Micell David (K.Kinabalu, Sabah) qty=1 / EF410166840MY

8/10/14

Zakaria Anak Rengos (Kch, Sarawak) qty=1 REPL CARD / LG182835347MY

7/10/14

Harlina Sungip (N.Sembilan) qty=2 / LE145073650MY

Simon Ronald Kolop (Sandakan, Sabah qty=2 / LE145074788MY

6/10/14

Zakaria Anak Rengos (Kch, Sarawak) qty=1 REPL CARD / LG182835347MY

3/10/14

Maria Tay (Miri, Sarawak qty=1 / LE145073663MY

Norhisham Sharie (Kabong, Sarawak) qty=1 REPL CARD / LG182835355MY

2/10/14

Khaidzir (Seri Kembangan, Selangor) qty=1 / LE145019150MY

1/10/14

Shahrizan Majid (Tg.Manis, Sarawak) qty=3 / ED206740323MY

Siti Sarifah suraidah (K.Kangsar, Perak) qty=1 / LE145074774MY

Mohamad Redzuan (Muar, Johor) qty=1 / LE145019185MY

Maslinda (Ipoh, Perak) qty=1 / LE145074765MY

30/9/14

Halizah A. Sukor (Jeram, Selangor) qty=5 / LE348336157MY

29/9/14

Ermi Shuzila (Shah Alam, Selangor) qty=1 / LE145019163MY

Mohd Azlan (Alor Gajah, Melaka) qty=1 / LE145019177MY

26/9/14

Shahrizan Majid (Tg.Manis, Sarawak) qty=3 / EF348336231MY

Mohammad Ariff (Kuala Berang, Trgganu) qty=2 / LE145074757MY

Norlizah Md Nasir (Melaka) qty=1 / LE145073297MY

25/9/14

Noor Alwani (Taiping, Perak) qty=1 / LE145072742MY

Mohamad Zaki (Sg. Siput, Perak) qty=1 / LE145018962MY

Zainordin Zakaria (Padang Rengas, Perak) qty=1 / LE151807553MY

Mohamad Nasiruddin (Puchong, Selangor) qty=1 / LE145072739MY

Melati Oyob (Sg Siput, Perak) qty=1 / LE145073473MY

Raja Farid (Bidor, Perak) qty=1 / LE145073495MY

Rohana Mat Daud (Sg. Siput, Perak) qty=1 / LE145073487MY

Maizatul Nadiah (K.Bharu, Kelantan) qty=1 / LE145073460MY

Nurmalayati (Bangi, Selangor) qty=1 / LE145073456MY

Cassius Duwin (Putrajaya) qty=1 REPL CARD / EF410166204MY

24/9/14

Arbi Tom (Sibu,Sarawak) qty=3 / ED206741142MY

19/9/14

Syed Mohd Zainal (Sg.Siput,Perak) qty=1 / LE145018928MY

Noor Haniza (Kluang,Johor) qty=1 / LE145018976MY

Mohd Nur (Chemor,Perak) qty=1 / LE141388724MY

18/9/14

Mohamad Yamin (J.Bahru) qty=5 / EF348248673MY

Khalil Nazrin (Sg.Siput) qty=1 / EF348248639MY

Aisyah Mohd Razali (Miri) qty=1 / EF348248642MY

Ahmad Shafarie (Petaling jaya) qty=2 / EF463895377MY

17/9/14

Shah Hazidi (Kulim, Kedah) qty=5 / EF34824861MY

Abd Manan (Tawau, Sabah) qty=2 / EF34824865MY

Siti Asiah (Benta, Pahang) qty=1 REPL CARD / EF463895448MY

15/9/14

Muhammad Khairul (Muar) qty=1 REPL CARD / EF463895187MY

12/9/14

Tajudin Sahanan (Johor Bahru) qty=5 / LE147780179MY

3/9/14

Moammad Ariff (Kuala Berang, Terengganu) qty=2 / EF410165985MY

Siti Asiah (Benta, Pahang) Buku qty=1 / LE143418962MY

29/8/14

Siti Asiah (Benta, Pahang) qty=2 / EF464550063MY

27/8/14

Maradin (Pitas, Sabah) qty=5 / EF464550182MY

Salleh Abdul Rahman (Machang, Kelantan) qty=1 / EF464550196MY

13/8/14

Shah Hazidi Husseini (Kulim, Kedah) qty=2 / EF464678192MY

11/8/14

Mohamad Nasrullah (Arau) qty=1 REPL CARD / EF464678011MY

Mohd Hasri (J. Bahru) qty=1 REPL CARD / EF464677974MY

8/8/14

Zalina Abdullah (Segamat, Johor) qty=1 / EF410165708MY

6/8/14

Olivia Losan (K.Lumpur) qty=1 REPL CARD / EF410165549MY

5/8/14

Mazliza Mat Jusoh (Sg Buloh, Selangor) qty=1 / EF410165535MY

Julia Pailan (Muar, Johor) qty=1 / EF410165478MY

30/7/14

Maradin (Pitas, Sabah) qty=5 / EF410165169MY

25/7/14

Mastura Mohd Najib (Bentong, Pahang) qty=1 REPL CARD / EF410165075MY

24/7/14

Norazimrey Azizi (Kajang, Selangor) qty=1 / EF410165019MY

17/7/14

Fuad Ahmad Naravi (Rawang, Selangor) qty=2 / EF409709685MY

16/7/14

Majdi Mahat (K.K, Sabah) qty=1 / EF409709597MY

15/7/14

Salina binti Miah (Bintulu, Sarawak) qty=1 REPL CARD / EF409709552MY

14/7/14

Muhamad Haris (Pendang, Kedah) qty=1 / EF409709518MY

9/7/14

Suria Ismail (Kemaman, Terengganu) qty=1 / EF409709985MY

7/7/14

Hasanah Aripin (Semenyih, Selangor) qty=5 / EF409852514MY

Christina (Melaka) qty=1 / EF409852488MY

4/7/14

Maradin (Pitas, Sabah) qty=5 / EF409852576MY

2/7/14

Fuad (Rawang, Selangor) qty=1 / EF255644178MY

1/7/14

Florence (Kuching, Sarawak) qty=4 / EF255644368MY

19/6/14

Mohd Faisal (Bangi, Selangor) qty=1 / EF255643800MY

Syawal (Ampang, Selangor) qty=1 / EF255643795MY

18/6/14

Muhammad Ezree (Perai, P.Pinang, ) qty=3 / EF255643685MY

17/6/14

Normala (Putrajaya) qty=5 / EF255643671MY

16/6/14

Muhammad Farid (Linggi, N.Sembilan) qty=2 / EF255643552MY

13/6/14

Suhasnita (Seremban) qty=1 / EF255643433MY

12/6/14

Mohd Fairuz (Kundasang, Sabah) qty=1 / LG180124392MY

6/6/14

Azlia Ahamad (K.Lumpur) qty=1 / EF255643075MY

30/5/14

Roland Martin (Miri, Sarawak) qty=1 / LG180121936MY

29/5/14

Siti Norlela (Ipoh, Perak) qty=5 / EF255642852MY

Junaidi Hasan (Bera, Pahang) qty=1 / EF255642866MY

28/5/14

Rahayu Ab Rahman (Masai, Johor) qty=1 / LG180121379MY

27/5/14

Louis Jalong (Bintulu, Sarawak) qty=1 / LG180121436MY

21/5/14

Mohd Affandi Bin Zakaria (K.Bharu, Kelantan) qty=5 / EF255642472MY

20/5/14

Francis Martin (Miri, Sarawak) qty=1 / LG180121325MY

19/5/14

Roslee Md Akhir (K.Lumpur) qty=1 / EF255642424MY

Muhamad 'Irfan bin Ismail (Bangi, Selangor) qty=1 REPL CARD / EF255642407MY

15/5/14

Muhamad Amin (Kuching, Sarawak) qty=2 / LG180121294MY

12/5/14

Muhammad Zaim bin Zulkifli (Baling, Kedah) qty=2 / EF255642058MY

Khairul Azhar Bin Mazlan (Kemaman, Terengganu) qty=1 / EF255642035MY

8/5/14

Siti Norlela binti Isa (Ipoh, Perak) qty=2 / EF255641959MY

7/5/14

Nurhazwani Binti Sharif (Kerinchi, KL) qty=1 / EF255641888MY

Hazmi Beruntong (Kuching, Sarawak) qty=2 / LG182795223MY

6/5/14

Rosman Bin Rosbandi (Tawau, Sabah) qty=1 / LG182795206MY

5/5/14

Farah Norameelia (Segamat, Johor) qty=1 / EF255641738MY

Rohana bt main (Klang, Selangor) qty=1 / EF255641741MY

Roslizawati Binti Jusoh (Kemaman, Terengganu) qty=2 / EF255641724MY

2/5/14

Jifridin Jaafar (Mersing, Johor) qty=2 + 1 buku / EF312877615MY

29/4/14

Aidil Adzhar (Kuching, Sarawak) qty=1 LG182795166MY

28/4/14

Syed Akil Wan Noh (Kuching, Sarawak) qty=1 + 1 buku / LE141029770MY

Norizan Mokasan (Klang, Selangor) qty=1 / EF312877500MY

Fatimah Manap (Kemaman, Terengganu) qty=1 / EF312877456MY

25/4/14

Vivi Suziyenny  (K.Kinabalu, Sabah) qty=1 / LG182795064MY 

24/4/14

Andi Sutrah bt Yubbu (Sepang, Selangor) qty=1 / EF312877629MY

23/4/14

Marhamah muhamad (Rawang, Selangor) qty=1 / EF255641667MY

22/4/14

Khairul Razzin Amran (Rantau, N.Sembilan) qty=1 / EF255641494MY

21/4/14

Ahmad Shahril Abd Karim (Beranang, Selangor) qty=2 / EF255641534MY

8/4/14

Ishak Hashim (Bukit Mertajam, Penang) qty=3 / EF255641004MY

7/4/14

Suhaimi Zakaria (KL) qty=3 / EF150411315MY

Hazmi Beruntong (Kuching, Sarawak) qty=2 / EF255641208MY

Nik Redzuan Shah Nik Haskha Shah (Kota Bharu, Kelantan) qty=1 / EF150411324MY

Karulbinstbuyung (Shah Alam, Selangor) qty=1 / EF150411338MY

4/4/14

Mohd Sanusi Awang (K.Trengganu) qty=1 / EF150411284MY

2/4/14

Sabli Suntang (Klang, Selangor) qty=1 / EF150411514MY

Nor Azman Md Isa (KL) qty=3 / EF150411528MY

1/4/14

Mohammad Ariff Jusoh (Saratok, Sarawak) qty=1  / LG184125739MY

28/3/14

Hairil Fazli Haron (Kuala Nerang, Kedah) qty=3 / EF150410726MY

26/3/14

Fazdriel Arham Ibrahim (Gombak, KL) qty=1 / EF255640661MY

25/3/14

Muhamad Amin Borhan (Kuching, Sarawak) qty=2 / LG178257231MY

Hafeez Anuar Masrum (Pantai Dalam, KL) qty=2 / EF255620560MY

21/3/14

Ibrahim Jack (Kuching, Sarawak) qty=1 REPL CARD / LG178257191MY

18/3/14

Faizah Hussin (Mentakab, Pahang) qty=1 REPL CARD / EF243749304MY

17/3/14

Maznah Ahmad (Sg Petani, Kedah) qty=1  / EF243749264MY

12/3/14

Aslamiyah Ramli (Kuching, Sarawak) qty=1 / LE140963668MY

11/3/14

Norhisyam Sharie (Kabong, Sarawak) qty=5 / EF243535768MY

5/3/14

Rusmawati (Bayan Lepas, Pulau Pinang) qty=1 / EF228809270MY

4/3/14

Zulihi Mohamad (Kulim, Kedah) qty=1 / EF228809306MY

Sawal Abu Bakar (Kulaijaya, Johor) qty=2 / EF228809204MY

3/3/14

Roslan Yaakub (Besut, Terengganu) qty=10 / EF243535989MY

Johan Sawajaan (Semporna, Sabah) qty=2 / LE146338101MY

Nurhazwani Hamid (Penang) qty=2 / EF243536009MY

Norhisyam Sharie (Kabong, Sarawak) qty=2 / LE146338129MY

28/2/14

Norlizah Md Nasir (Bukit Rambai, Melaka) qty=1 / EF243535374MY

Khuzaimah Ahmad (Serian, Sarawak) qty=10 / LE146338150MY

Khairulhelmi Maharani (Lumut, Perak) qty=5 / EF243535462MY

Faizah Hussin (Mentakab, Pahang) qty=5 / EF243535215MY

Md Salim Md Hanapiah @ Manap (Putrajaya) qty=1 / EF243535476MY

Noor Azlan Mohd Bardan (Kluang, Johor) qty=1 / EF243535224MY

27/2/14

Mohd Aisamuddin (Serian, Sarawak) qty=10 / LE146338185MY

Khairulhelmi Maharani (Lumut, Perak) qty=5 / EF243535153MY

Hassan Ali (Sarikei, Sarawak) qty=5 / LE146338194MY

Mohamad Burhan (Kulim, Kedah) qty=1 / LE146338217MY

26/2/14

Isaac Joques Morris Abah (Kota Kinabalu, Sabah) qty=3 / LE146338265MY

Nurul Imzan Lokiman (Rawang, Selangor) qty=2 / EF228827636MY

25/2/14

Mohd Syizwan Jamawi (Kuala Selangor, Selangor) qty=3 / EF228827812MY

Rusmawati Syukur (Bayan Lepas, Pulau Pinang) qty=4 / EF228827826MY

24/2/14

Roslan Yaakub (Besut, Terengganu) qty=10 / EF228909750MY

Lim Woei Juang (Bedong, Kedah) qty=5 / EF228909746MY

Ifa Noor Liana Abdul Halim (Masai, Johor) qty=2 / LE146338591MY

Mohd Faizal Nazaludin (Johor Bahru, Johor) qty=2 / LE146338605MY

Norazimrey Azizi (Kajang, Selangor) qty=1 / LE146338614MY

21/2/14

Shahrul Nizam (Batu Pahat, Johor) qty=1 / LE146338659MY

20/2/14

Ifarozila Tangah (Endau, Johor) qty=2 / LG177701170MY

Norhisyam Sharie (Kabong, Sarawak) qty=5 / LG177701197MY

Azhar Dagang (Dungun, Terengganu) qty=10 / LE146338702MY

 

Selasa, 18.2.2014

Stok SIM sudah sampai. Anda boleh order seperti biasa

--------------------------------------------

PENGUMUMAN PENTING : Disebabkan pembelian kad SIM diluar jangkaan dan kilang tak sempat keluarkan order baru sebelum CNY, HQ telah kehabisan SIM pada hari Jumaat (7.2.2014). Stok baru dijangka hanya akan sampai paling awal pd 18/2/2014 atau pada 20/2/2014 atau mungkin sedikit lewat. Oleh itu, sila JANGAN BANK IN untuk beli SIM sehingga tarikh yang akan saya maklumkan di ruangan ini nanti.

8/2/14

Nasib Enting (Rawang, Selangor) qty=2 / LG176071044MY

7/2/14

Simon Ronald Kolop (Sandakan, Sabah) qty=8 / LE141029987MY

Tajudin Sahanan (Johor Bahru, Johor) qty=5 / LG176071129MY

Tajudin Sahanan (Johor Bahru, Johor) qty=3 + 1 buku + 1 fliers / LK104786205MY

Kiah Anak Sakudan (Sibu, Sarawak) qty=5 / LK104786191MY

6/2/14

Kiah Anak Sakudan (Sibu, Sarawak) qty=10 / LE141029956MY

Nurulhuda Yusuf (Sibu, Sarawak) qty=10 + 4 buku / LK104786497MY

Nurulhuda Yusuf (Sibu, Sarawak) qty=6 / LK104786506MY

Mat Azhar Ashari (Putrajaya) qty=4 / LG176071954MY

Hazmi Beruntong (Kuching, Sarawak) qty=2 / LG176071115MY

Johan Sawajaan (Semporna, Sabah) qty=1 / LG176071968MY

4/2/14

James Ait (Telupid, Sabah) qty=6 / LG176072265MY

Muhamad Sukri Zainuddin (KL) qty=2 / LG176072257MY

Kiah Anak Sakudan (Sibu, Sarawak) qty=1 / LG176072274MY

Nurulhuda Yusuf (Sibu, Sarawak) qty=10 + 4 buku / LK104857975MY

Nurulhuda Yusuf (Sibu, Sarawak) qty=6 / LK104857953MY

Nurulhuda Yusuf (Sibu, Sarawak) qty=6 / LK104857967Y

3/2/14

Tajudin Sahanan (Johor Bahru, Johor) qty=2 / LG176071804MY

Muhammad Aiman Amirul Hakimi Abdulla (Kuala Pilah, Negeri Sembilan) qty=4 / LG176071818MY

Johan Sawajaan (Semporna, Sabah) qty=1 / LG176071821MY

30/1/14

Nasib Enting (Rawang, Selangor) qty=3 / LG176072190MY

Mat Azhar Ashari (Putrajaya) qty=1 / LG176072209MY

29/1/14

Mat Isa Sajiman (Kuala Kubu Bharu, Selangor) qty=2 / LG178306224MY

28/1/14

Ibrahim Jack (Kuching, Sarawak) qty=10 + 1 buku / LD173470895MY

James Ait (Telupid, Sabah) qty=6 / LG178304634MY

Lokman Mohd Alimi (Mersing, Johor) qty=4 / LG178304617MY

27/1/14

Rosli Hussin (Kuala Rompin, Pahang) qty=1 / LG178304651MY

Mohamad Raziff Mat Taib (Kota Bahru, Kelantan) qty=2 / LG178304679MY

Norehan Badari (Bandar Baru Sentul, KL) qty=4 / LG178304705MY

Saifie Kasyfie Saifuldin (Bangsar, KL) qty=1 / LG178304740MY

Norhisyam Sharie (Kabong, Sarawak) qty=2 + 1 buku / LE140962591MY

25/1/14

Caroline Anjee (Kuching, Sarawak) qty=2 / LG178304767MY

24/1/14

Mazrulnizat Hj Marzuki (KL) qty=1 / LG178304824MY

Ahmad Zaharuddin Zakaria (Kuala Terengganu) qty=2 / LG178280195MY

22/1/14

Hazmi Beruntong (Kuching, Sarawak) qty=1 / LG178280677MY

21/1/14

Azhar Dagang (Dungun, Terengganu) qty=1 / LG178280782MY

20/1/14

Faizah Hussin (Mentakab, Pahang) qty = 2 / LG178280840MY

Hazmi Beruntong (Kuching, Sarawak) qty=2 / LG178306105MY

Ahmad Zaharuddin Zakaria (Kuala Terengganu, Terengganu) qty=1 / LG178306096MY

18/1/14

Tazrina Dapituan (Telupid, Sabah) qty=1 / LG178280836MY

16/1/14

Fikri Ilman Khamaruzaman (Padang Serai, Kedah) qty=1 / LG176069261MY

Sharifah Hasiah Wan Bujang (Kuching, Sarawak) qty=1 / LG176069275MY

Siti Norhayati Md Daud (Rawang, Selangor) qty=1 / LG178280703MY

15/1/14

Mohd Aisamuddin (Sarawak) qty=2 / LG178306255MY

Mazrulnizat Hj Marzuki (Kuala Lumpur) qty=1 / LG178306269MY

Mohd Fairus Ramli (Baling, Kedah) qty=1 / LE147282307MY

Hii Hung Yien (Bintulu, Sarawak) qty=3 / LG175932935MY

James Ait (Telupid, Sabah) qty=4 / LG175932927MY

13/1/14

Muhammad Shadiq Rahman (Johor Bahru, Johor) qty=1 / LG175933009MY

Hazmi Beruntong (Kuching, Sarawak) qty=3 / LG175932958MY

10/1/14

Andreas John Ronald Kolop (Kota Kinabalu, Sabah) qty=1 / TRACKG NO: LG175933896MY

Suhaimi Hamzah (Labis, Johor) qty=1 / TRACKG NO: LG175932771MY

8/1/14

Simon Ronald Kolop (Sandakan, Sabah) qty=5 / TRACKG NO: LG175933817MY

Andreas John Ronald Kolop (Kota Kinabalu, Sabah) qty=1 / TRACKG NO: LG175933803MY

Sharifah Hasiah Wan Bujang (Kuching, Sarawak) qty=1 / TRACKG NO: LG175932825MY

7/1/14

Sharifah Hasiah Wan Bujang (Kuching, Sarawak) qty=1 / TRACKG NO: LG176022370MY

Norhisyam Sharie (Kabong, Sarawak) qty=1 / TRACKG NO: LG176022445MY

6/1/14

Nur Raziah R. Azmi (Kluang, Johor) qty=1 / TRACKG NO: LG176022508MY

3/1/14

Hazlina Hassan (Kunak, Sabah) qty=1 / TRACKG NO: LG167898923MY

2/1/14

Mohd Aisamuddin (Sarawak) qty=1 REPL CARD / TRACKG NO: LG17898778MY

Vilnayati Donatus Bala (JB, Johor) qty=2 / TRACKG NO: LG167898781MY

 

 

SELAMAT TAHUN BARU 2014. MOGA TAHUN 2014 BAKAL MENJADI TAHUN BERSEJARAH DALAM MENINGKATKAN KUALITI KEHIDUPAN KITA. Tone Excel Terbaik!

 

31/12/13

Nor Azman Manshor (Sungai Petani, Kedah) qty=1 / TRACKG NO: LG176022410MY

30/12/13

Ahmad Idil Jahilun (Pulau Pinang) qty=1 / TRACKG NO: LG176022349MY

Saiful Azhar Bahari (Muadzam Shah, Pahang) qty=2 / TRACKG NO: LG176022352MY

Mohd Fauzi Shafii (Ipoh, Perak) qty=2 / TRACKG NO: LG176022406MY

26/12/13

Simon Ronald Kolop (Sandakan, Sabah) qty=5 / TRACKG NO: LG168032429MY

Muhammad Hazmi Hanif Bin Roslan (KL) qty=1 / TRACKG NO: LG167899243MY

24/12/13

Nor Azani Saifi (Kuantan, Pahang) qty=5 / TRACKG NO: LG167898849MY

23/12/13

Nur Atikah Harun (Kajang, Selangor) qty=1 / TRACKG NO: LG168032358MY

21/12/13

Mohd Zabidi Zakariah (Seberang Perai Utara, Pulau Pinang) qty=1 / TRACKG NO: LG168030754MY

20/12/13

Zulkhairi Hasan Abrar (Presint 14, Putrajaya) qty=5 / TRACKG NO: LG168033472MY

Mohd Aisamuddin(Kch, Sarawak) qty=2 / TRACKG NO: LG168030771MY

Nasib Enting (Komtar, Pulau Pinang) qty=1 / TRACKG NO: LG168032225MY

18/12/13

Nor Azani Saifi (Kuantan, Pahang) qty=5 / TRACKG NO: LG168032327MY

17/12/13

Juliana Mohd Nadzri (Klang Selangor) qty=1 / TRACKG NO: LG168032199MY

Rozana Doroah (Taman Bukit Cheng, Melaka) qty=10 / TRACKG NO: LE138717164MY

16/12/13

Dayang Syuhana (Kangkar Pulai, Johor) qty=3 / TRACKG NO: LG168032106MY

Mohd Fauzi Shafii (Ipoh, Perak) qty=2 / TRACKG NO: LE139026409MY

Mohd Aisamuddin (Kuching, Sarawak) qty=2 / TRACKG NO: LG168032097MY

13/12/13

James Aik (Telupid, Sabah) qty=2  / TRACKG NO: LG168032083MY

12/12/13

Haryanti Saedon (Pasir Gudang, Johor) qty=3  / TRACKG NO: LG168032018MY

Mohammad Hafiz Idris (Bagan Serai, Perak) qty=1  / TRACKG NO: LG168032004MY

10/12/13

Nurfairuz Nabilah  (Klang, Selangor) qty=1  / TRACKG NO: LG168033296MY

Mohd Muaz Ahmad  (Rawang, Selangor) qty=1  / TRACKG NO: LG168033251MY

9/12/13

Rozita Saedon  (Kota Tinggi, Johor) TRACKG NO: LG176230219MY

Mohammad Hafiz Idris  (Bgn Serai, Perak) qty=2 / TRACKG NO: LG176232767MY

4/12/13

Zulkhairi Hasan Abrar (Putrajaya) qty=2 / TRACKG NO: LE147675388MY

Hazmi Beruntong (Kuching, Sarawak) TRACKG NO: LE147675391MY

Siti Aminah Mohd Azam (Teluk Intan, Perak) qty=2  / TRACKG NO: LE147675386MY

3/12/13

Mohamad Hafiz Idris (Bagan Serai, Perak) qty=2  / TRACKG NO: LE147675326MY

2/12/13

Nor Azani Saifi (Kuantan, Pahang) TRACKG NO: LE147675357MY

Hasnizam Hashim (Sepang, Selangor) TRACKG NO: LE147675480MY

1/12/13

Haryati Saedon (Pasir Gudang, Johor) TRACKG NO: LE147675502MY

30/11/13

Abd Hashim Maswadie (KL) TRACKG NO: LE147677185MY

29/11/13

Aisamuddin (Kuching) qty=2 / TRACKG NO: LE141388392MY

28/11/13

Caroline Anjee (Petrajaya, Sarawak) qty=2 / TRACKG NO: LE141103988MY

25/11/13

Mohamad Hafiz Idris (Bagan Serai, Perak) qty=2 / TRACKG NO: LE141102568MY

21/11/13

Zawawi Mohd Noor (Seremban, N9) qty=5 / TRACKG NO: LE141104921MY

18/11/13

Norhayati Effendi (Penang) qty=1  / TRACKG NO: LE141104674MY

Maradona anak Achang (Alor Setar, Kedah) qty=1  / TRACKG NO: LE141102846MY

15/11/13

Normah bt Aman (Klang, Selangor) TRACKG NO: LE141102925MY

14/11/13

Immy ak Lugon (Bayan Lepas, Penang) TRACKG NO: LE141102744MY

13/11/13

Mohd Hasry A Hamid (JB, Johor) qty=2 / TRACKG NO: LE141103055MY

11/11/13

Zawawi Mohd Noor (Seremban, N9) qty=5  / TRACKG NO: LE147675034MY

Al-Afiq Albukhary (KL) qty=1  / TRACKG NO: LE147675048MY

8/11/13

Amir Albaihaqie (KB, Kelantan) TRACKG NO: LE141104303MY

5/11/13

Mohamad Hafiz bin Idris (Bagan Serai, Perak) TRACKG NO: LE147675618MY

1/11/13

Md Nizlan Mohd Adnan (Klang, Selangor) qty=1   / TRACKG NO: LE14766468MY

31/10/13

Intan Norshakila(Tlk Panglima Garang,Selangor ) qty=1  / TRACKG NO: LE147676803MY

Abang Nor Hamzah (Sibu, Sarawak) qty=2  / TRACKG NO: LE147676803MY

28/10/13

Zainuddin Hashim (Tlk Panglima Garang, Selangor ) qty=1  / TRACKG NO: LE13902517MY

Supen Lee (Kota Samarahan, Sarawak ) qty=3  / TRACKG NO: LE139025425MY

Menjejaki penghantaran SIM TuneTalk ToneExcel

Track and Trace Poslaju Tracking Number. Masukkan Tracking No. (contoh : LE147675357MY) , kemudian klik "Track"

ATAU

Hubungi Pos Malaysia di talian 1300300300 dan berikan TRACKING NO kepada mereka (Contoh:LExxxxxxxxMY)

 


Tone Excel dikuasakan oleh TuneTalk

Dapatkan segera sim kad TuneTalk ToneExcel untuk menjana pendapatan pasif sekarang juga

Scan QR Code


join Tone Excel segera


Penafian : Laman web ini adalah laman web peribadi ahli Program Toneexcel Wow yang dikuasakan oleh Tune Talk dan bukannya laman rasmi syarikat Tune Talk atau Tone Excel Sdn Bhd. Oleh itu, maklumat yang terdapat di dalam laman web ini tidak semestinya sama dengan maklumat yang dipaparkan oleh kedua-dua syarikat berkenaan. Harap maklum.

Toneexcel WOW sebagai landasan penjanaan pendapatan pasif berterusan paling mudah di Malaysia

A Service Center of

Tone Excel WOW pencetus revolusi pendapatan pasif melalui penggunaan telefon bimbit